• Hívjon minket:+36 70 320 4346
  • Email cím: info(kukac)itdot.hu
  • Nyitvatartás 8:00-16:00
  • Tanúsítvány
Image

 

 

Projekt megnevezése: Az IT.DOT Kft. „Infopix” kommunikációs rendszereinek bevezetése a lengyel piacra

A projekt alapadatai:

• Kedvezményezett neve: IT.DOT Kft.

• Projekt címe: Az IT.DOT Kft. „Infopix” kommunikációs rendszereinek bevezetése a lengyel piacra

• Projekt azonosító: VEKOP-1.3.1-16-2017-00162

• Támogatás összege: 3 972 000 Ft

- Projekt összköltsége: 7 944 000 Ft

• Támogatás aránya: 50%

- Projekt kezdési dátuma: 2018.01.02.

• Projekt fizikai befejezési dátuma: 2019.05.14.

Projekt megvalósulásának helyszíne: 2120 Dunakeszi, Hunyadi János utca 117.

A projekt bemutatása:

A projekt megvalósítása során célunk a termékeink bevezetése volt a lengyel piacra.

Az IT.DOT Kft. 2009-ben alapított, 100% magyar tulajdonban álló vállalkozás, mely az elmúlt 8 évben jelentős piaci részesedést és szakmai befolyást ért el termékei területén. A vállalkozás "Infopix" márkanév alatt gyártja komplex információs megoldásait, melyek állomásokon, pályaudvarokon, illetve áruházakban, plázákban alkalmasak nagyobb tömegek tájékoztatására, akár interaktív üzemben is. Vizuális megoldásink között megtalálhatóak az LCD, illetve TFT mátrix alapú összesítő táblák, különböző perontáblák, információs oszlopok, illetve a tömegközlekedési eszközökön üzemelő fedélzeti tájékoztató panelek is. Termékeinket az aktuális megrendelő egyedi igényeinek megfelelő specifikáció, illetve megjelenési elképzelés alapján tervezzük és szereljük készre - hazai, illetve külföldi beszállítóink alkatrészeinek, félkésztermékeinek felhasználásával. Cégünk új fejlesztései a XXI. századi "okos város" megoldások is, melyek a következő év első negyedévében kerülnek piacosításra.

Audio rendszereink is IP-vezérlésűek, 1-től 50 audio egységig skálázható méretűek. TTS alapú, automatikus üzenetek közlésére, vezérlésére és felvételére egy központi egységből van lehetőség.

PIS rendszereink minden eleme egy IP protokollon keresztül elérhető és vezérelhető csomópont, így rendszereink kezeléséhez minden esetben szoftveres menedzsment megoldást is ajánlunk, illetve fejlesztünk. Az elmúlt évek során több, mint 1.000 kijelzőt, illetve számtalan más rendszer-elemet telepítettünk ki, mely tevékenységünk után olyan referencia munkákkal büszkélkedhetünk, mint a Keleti Pályaudvar, Biatorbágy, vagy Székesfehérvár vasútállomásának utastájékoztató rendszere.

A hazai piacon elért sikerek után elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy termékeinket külföldi piacokra is bevezessük. A lengyel piacon több nagyobb jelentőségű beszerzés is tervekben van - ennek megfelelően megkezdtük kereskedelmi kapcsolataink kialakítását a lengyel piacon is. A tervezett pályázati forrással is részfinanszírozott projektünkben komplex piacra jutási projekt megvalósításának keretében vezetjük be termékeinket a lengyel piacra.

A projekt során külső tanácsadó partner bevonásával piackutatást végeztettünk a célpiacon, majd szakértői csapat bevonásával elkészíttettük a piacra lépés során, illetve középtávon alkalmazandó marketing stratégiánkat is.

Cégünk a projekt elején igen kezdetleges online jelenléttel rendelkezett (it.dot.hu; infopix.hu). Tekintettel arra, hogy véleményünk szerint manapság egy cég nemzetközi sikerének elengedhetetlen eleme a magas színvonalú online megjelenés, világszínvonalú, új magyar-angol-lengyel nyelvű webportál rendszert is fejlesztettünk, melyhez elkészültek termékeink új értékesítés-támogató eszközeként a termékeket bemutató online anyagok, illetve applikációk is. Az online marketing tevékenységünk fejlesztéséhez több HD minőségű arculati-, illetve termékvideót is készítettünk..

A projekt záró elemeként megrendezésre került két árubemutató is a lengyel piacon: Varsóban és Lódz városában tartottunk bemutatót információs rendszereink és okos város megoldásaink működéséről. A rendezvényeket - a meghívott VIP személyek igényeit, illetve arculati szempontokat szem előtt tartva - magas színvonalú megjelenést biztosító előadás-helyeken tartottuk.

Az árubemutató rendezvény célja volt, hogy a termékek bemutatása után interaktív módon válaszolhassunk az érdeklődők kérdéseire, illetve személyes beszélgetések során előzetes megállapodásokat kössünk termékeink forgalmazása, illetve megrendelése ügyében.

További információ kérhető:

Veszelyi Balázs Géza

ügyvezető igazgató

info@itdot.hu

www.itdot.eu

 

Image

Nyitvatartási idő

Nyitvatartási
Idő
Hétfőtől-Péntekig
8:00 - 16:00

Tanúsítványok