• Hívjon minket:+36 70 320 4346
  • Email cím: info(kukac)itdot.hu
  • Nyitvatartás 8:00-16:00
  • Tanúsítvány

Termékek

IS4219RM

Modern utastájékoztató kijelző

A iS4219RM utastájékoztató kijelző a legmodernebb TFT LCD kijelzővel felszerelt utas és közönség tájékoztató kijelző tábla. A FULLHD felbontás garantálja a nem csak hagyományos szöveges megejelenítést, de a borotvaéles grafikai és akár 1080i-s videók lejátszását ezzel biztosítva a dinamikus tartalom megjelenítést is. Napfényben is jól látható, nagy fényerejű változatban (1000 cd) is elérhető.

Egyéni igényeknek megfelelő kialakítás

Vállaljuk a berendezések egyéni igényeknek megfelelő kialakítását, mind külalak (egyéni színválasztás és kombináció, logo elhelyezése), mind funkcionalitás tekintetében.

Gazdag funkciókínálat

Számtalan opció áll rendelekzésre annak érdekében, hogy ügyfeleink elképzeléseit megvalósítsuk: az egész felület érintőképernyős kezelése, IP camera a videós segélyhívásokhoz vagy megfigyeléshez, közterületi hangosítás opció, TTS-sel támogatott tartalom felolvasás a csökkentlátók részére, stb.

Egyszerű alkalmazhatóság és üzemeltethetőség

A kijelző tábla teljesen IP alapú, mind vezérlés mind megjelenítés tekintetében. Ezért az üzembeállítás nem igényel speciális ismereteket, egy egyszerű számítógép felhasználó is tudja kezelni. Távoli menedzselés céljából SNMP-n keresztül küld magáról státusz információkat és riasztásokat( pl.: rongálásérzékelő, belső hőmérséklet, ajtónyitásérzékelő)

Nyitvatartási idő

Nyitvatartási
Idő
Hétfőtől-Péntekig
8:00 - 16:00

Tanúsítványok